oh and the devil he may take ya

ojojoj vilken helg!
borde väl dra igenom hela så ni vet vad som hänt. låt oss börja på fredagen!

Fredag: Elin kom till mig på morgonen, följde med mig till jobbet och hjälpte till för fem kronor i timmen (hon jobbar redan svart min lilla älskling <3) och sen åkte vi hem, blev avsläppta av sigrid och begav oss till marknaden. Inte så mycket folk faktiskt, vi började borta vid rabo, gick till andra änden, och gick tillbaka till rabo, och gick sen hem, vilket betydde att vi gick genom hela marknaden igen (för de som inte vet så är marknaden ca 2 km enkelväg, så vi fick lite motion). vi köpte ett varsit par shutter shades, som vi gick runt och var coola med.
Vi gick fram igen på kvällen, pratade med fulla trevliga okända personer. Det blev tråkigt ganska fort och vi var hemma lång före tolvslaget.
Lördag: Gick och badade vid näsbacken, det var olidligt varmt. sen gick vi återigen till marknaden. gick väl några längder även då, men vi hittade inget, köpte en varsin rem på hemvägen. Träffade även matte och david på vägen hem, tvingade dem att åka fram till kvällen. Och de höll vad de lovade (:
Så vi gick fram på kvällen, runt nio kanske den var, träffade matte och petter och gick och satte oss vid sjöbacken och gjorde typ ingenting, kom lite fler folk efter ett tag. Sen gör jag ett litet hopp och går till de mer roande händelserna, som när petter kom och var fly förbannad för att någon muhammed hade kaxat mot honom, så till slut var vi ett helt gäng (jag och elin och ett gäng 93:or och 94:or typ) som gick runt och letade efter en muhammed. men vi hittade ingen muhammed. så till slut satt vi i kyrkparken i gräset och gjorde typ ingenting och sen tar jag bort lite negativt som hände och sen gick jag och elin hem genom marknaden klockan ett med varsin cider i hand och satte oss lite här och där och elin gick på en bajamaja. sen när vi väl var hemma åt vi skorpor och kollade på sikta -08. (:
Söndag: vi ställde klockan, gick upp elva, åt frukost, gick fram och åkte karuseller. :) superkul! har fan inte åkt något på det där tivolit sen jag var miniliten och jag och en viss per stein var med våra föräldrar i öltältet och bestämde oss för att åka virvelvinden. :)
Sen gick vi hem igen, och jag stannade och köpte två tröjor på vägen (mötley crüe och metallica) och sen åkte elin hem.
När jag väl satt i fåtöljen hemma själv, insåg jag hur tomt det var.
Saknar henne redan. <3

Men nu ska jag sova, jättepepp inför imorgon! ;)

soon i'll be playin' in your underwear

HEEJE.
Jag har så utomordentligt tråkigt. Klockan är ett och jag borde sova men jag kan inte sova. Antar att det innerst inne i mitt lilla huvud är för att jag väntar på att han ska logga in, trots att jag vet att det inte kommer hända. Inte ikväll.
Och imorgon måste jag städa annars blir mama arg och säger NONO NO LAPTOP FOR YOUU. och då blir jag sad panda och det är inte kul. GAH jag är så förvirrad! Jag tror inte jag kan skilja på kärlek och extremt sexbehov längre. Eller är det så längesen jag var riktigt kär, så att jag glömt hur det känns och bara är extremt kåt? ..Antagligen. SOMEONE HELP ME! D:
I helgen är det marknad. Elinelinelinelin kommerommerommer på fredaaaagh (:
Det känns som om jag inte kan hålla mig till ett ämne åt gången.
Kan han inte logga in? Han gör mig glad. Han får mig att skratta.
Så fail att jag inte vill åka hem till honom.

it's my turn now

Första dagen på sommarjobb á la Rönnåsstugan.
Får skjuts av skrattsigrid (funderar dock på att döpa henne till cigarettsigrid istället, då hennes bil är en levande cigg, eftersom hon röker utan att veva ner någon ruta alls) alla dagar, både dit och hem. Hon har ockelbos grönaste bil.
När vi kommer fram står SR's sändarskåpbil där, och nån kille sitter på verandan med laptop och allt. Lite läskigt. Dock var han inte ute efter att intervjua oss, så han var en stor besvikelse! Men han kom i alla fall in och köpte kaffe av oss, och gav oss fem kronor i dricks eftersom det var våran första dag. Det var snällt av honom.
Vi gjorde iordning allt; rörde ihop våffelsmet, bryggde kaffe, dukade fram koppar och annat, la fram kakor och bullar, vispade grädde. Det gick finfint. Vi blev lite sura på de som kom dit, spanade utsikten, tittade in genom dörren och sen åkte utan att köpa något. Till slut kom det en familj med papegoja (ja, seriöst, en papegoja) och köpte våfflor och kaffe. Efter det kom inte en enda kund. Och sigrid åkte. Det blev tyst. Och tråkigt. Vi gjorde ingenting i tre timmar. Eller jo, visst gjorde vi nåt! Vi petade på en skalbagge med en pinne, men den spelade död så den var inte särskilt rolig. Vi gräddade en varsin våffla, och åt. Och helt plötsligt hörde vi en björn någonstans utanför, varpå vi gick ut på verandan och jag gick och kollade men såg ingen nalle. Precis när jag kommit upp på verandan skiftade vädret från solsken till spöregn, så vi satt och tittade på regnet en stund. Och så fortsatte vädret att växla och vi fortsatte titta på det. Åkte hem klockan fem.

Nu sitter jag hemma och äter vindruvor och lyssnar på musik och vill iväg på festival.
Och just det! Ska få ny laptop istället för kamera om jag plockar undan alla kläder på golvet i mitt rum innan fredag :)
Kanske dags att börja redan nu för att få pluspoäng, haha.

puss!

your english is good

ah det är så jobbigt att packa!
jag vet inte vad jag vill ha med mig det är otroligt jobbigt!
har packat kläder, böcker, necessären. ipoden ska fyllas med ny musik. jag har bränt skivor, men det känns som om jag har glömt nåt, men nu kom jag på att det antagligen är datorn.. men den skriver jag ju på nu, så den får vara uppackad ett tag till, den ger mig musik som ger mig inspiration att packa! .. eller inte, men ändå (:
fick två nya pocketisar av mamma idag, hoppas dom är bra.
nu ska jag packa mer. eller lägga in musik på poden, jag lägger in musik, sen packar jag ner den sen är jag nästan klar.
åker om 55 minuter.

puss!

i'll be your doctor, i'll be your cure

Har sån blixtrande huvudvärk att jag knappt kan lyssna på musik. det suger!
hade helst gått och lagt mig på en gång nu, men känner mig tvingad att fixa lite musik och bränna nån skiva innan imorgon, eftersom vi åker till kvarnsjö imorgon, och radion inte får in nån bra station efter halva vägen så står jag för musiken. och det får inte vara skrikig musik, som jag lyssnar på för jämnan. utan. fortfarande min musik, men lugnare. svårt det där, eller inte.. det blir jason mraz, the script, kings of leon, lite paolo nutini och antagligen lite mer om jag orkar kolla igenom externa hårddisken..det känns så ansträngande på nåt sätt D:
mamma skulle väcka mig klockan tio imorgon sa hon. jaha sa jag. för vi ska åka och handla halv elva sa hon. ojojoj tänkte jag och sa jaha. vi ska köpa jordgubbar, jordgubbar är namnam. och jag ska passa på att leta reda på nån mer pocket som verkar bra. snart slut på alla.
kirrat spriten till midsommar YÄH. ..... .eh.. åtta 2,25 och två 4,0 och tre 4,5. det är det jag har. dock är min moder så elak så jag kommer inte få dricka allt på midsommar (jag lovar, jag skulle lätt vara kvällens underhållning isf, men nej.. icke!) utan jag kommer få sprida ut mitt drickande över hela våran vistelse. dvs torsdag-söndag. men det blir nog mest fredag-lördag.
OCH!!!! tårtbuffé på midsommar, som förra året. ÅH det var himmelskt.
längtar litegrann sådär till midsommar, om det blir fint väder på kvällen så.
har firat på samma sätt sen ,, nej jag minns faktiskt inte :D
vanlig dag vanlig dag vanlig dag UHUHU SKRATTSKRATTUMGÅS "nu är det dags att göra fisken hörni!" fixarödingrödingröding, ätaätaäta AHNOMNOMNOM, jättekulkulkuul. sen när alla blivit lagom dragna spelar vi två omgångar KUBB ! jag brukar oftast vara med i det vinnande laget. bara så att ni vet. (det betyder ju inte att det är jag som ser till att laget vinner..)
hoppas verkligen att huvudvärken går över.
startade stationära datorn för att få hem musik, eftersom laptopen cepar (kom på en brilliant idé. vill inte byta kamera, fick ju en i födelsedagspresent för er som inte visste, canon eos 500d, men jag vet inte om jag vill ha den, för jag trivs så bra med den jag har nu. och då tänkte jag att jag kan ju få en ny laptop istället, det är ju tillochmed billigare!).
hursomhelst, sitter jag i sängen, med datorn i bokhyllan (ni som varit i mitt rum vet ungefär) och har ställt om upplösningen så att det ska bli så stort som möjligt, men anstränger ändå ögonen lite för mycket så jag får ännu mer huvudvärk. men jag. måste. ha. MUSIK! <: bara ett album kvar så kan jag sova sen, kan inte sova nu, för internet på stationära kan dö lite hursomhelst så jag måste vakta.

Nästa vecka börjar sommarjobbet då, jobb med utsikt. jobb med utsikt över havet, det ni!
rönnåsstugan med en viss fröken amanda astner.
det kommer äga litesådär (:
var iaf dit idag med per och kollade hur allt funkade och gick igenom våra uppgifter (grädda våfflor, gör kaffe, var sociala med gäster, ni kanske till och med måste bre mackor!) ujujuj, vad ansträngande! ;>
jobbar mellan elva och fem, helt schyssta dagar, får hoppas på bra väder, för åskar det kommer vi dö litegrann.
sovdags!

puss!

boom boom POW

sitter vid datorn innan klockan tio för en gångs skull. har läst så extremt mycket de senaste dagarna, helt sjukt, men jävligt skönt också faktiskt, jag har saknat att läsa bort hela dagarna.
men nu sitter jag här, för elin tvingade mig........... :D
men jag har inget att göra förutom att prata med henne så jag tänkte göra en lista.
en lista på saker som ligger på golvet i mitt rum.

  • Kläder. Det är mest kläder, eftersom jag packade upp alla kläder i desperat försök att hitta något att ha på mig för några dagar sen när jag för en gångs skull skulle lämna huset. Så nu ligger det två tomma väskor och kläder på golvet.
  • Necessär. Varför den ligger här uppe istället för i badrummet vet jag faktiskt inte.
  • Tre chipspåsar. gamla. dill & gräslök, ostbågar och nachochips av någon anledning? jag borde slänga dem, de lockar mig i dessa nyttiga tider..
  • En disktrasa. Sen jag städade mitt skrivbord.
  • Random papper. överallt. skolpapper, vanliga tomma vita papper, papper med klotter på.
  • Tre badlakan. jag duschar på kvällarna, torkar på rummet och tar inte ner badlakanen.
  • En filt. Den är jättemysig, men varm.
  • Sladdar. alla sorters sladdar. mobilladdare, usb-sladdar, mikrofonsladdar, alla sladdar!
  • Extern hårddisk. den kanske inte borde stå på golvet..
  • Ett glas vatten. bredvid eluttag. eller ja en sån förlängningssladd med flera uttag i. inte smart. nej. inte smart.
  • Kassar. Tomma. lite här och där. men det finns en med innehåll i också; skräp.
  • Två täcken. De som jag inte använder, som jag har på rummet utifall jag vill bygga koja.
  • Två tavlor. canvas. köpta på dollar store YEAH. men dom är snygga. ska upp när jag gjort om i rummet, de passar inte in än.
  • En kartong. Som mina högtalare varit i, den står bredvid min säng, ställer jag datorn på den kommer den i perfekt höjd med sängen så kartongen är BÄST även om den börjar gå sönder lite.
  • En akustisk gitarr. Den står bara där.
  • Lite random annat skräp som mamma ställt in för att hon inte vill att det ska skräpa runt på nedervåningen.
  • En spelstol. Oj den var det längesen jag använde. Flera dagar sen! men det är för att den brukar stå framför datorn i bokhyllan, men där ligger alla kläder och väskor så den får inte plats...
Ja, det var nog allt. Nu orkar jag inte skriva mer tror jag faktiskt.
Förutom att Black Eyed Peas nya skiva är helt random jämfört med allt annat de gjort, men den är faktiskt ganska bra, elektrisk och dunkande. Rock That Body och Electric City är väl de som jag lyssnar på mest. Bara så ni vet. (:

Puss!

i'm singing in the raain ~

Idag. har det regnat hela dagen! ofattbart! Det regnade hela natten (iaf tills jag gick och la mig) och det regnade när jag vaknade.
Stängde av laptopen, gick ner och åt frukost, sen har jag suttit/legat i soffan på altanen och läst resten av dagen. Läste ut Flickan som älskade Tom Gordon av Stephen King som jag började med igår (måste läsas!) och började med 14 år till salu av nån random svensk författare som jag inte vet ett dugg om. Har väl hunnit sisådär 80 sidor nu, jävligt bra den med. Bara två böcker kvar sen, men fick tips av hampus om en författare som jag ska kolla upp på biblioteket imorgon, och sen blir det nog en tur in till gävle och bokia för att införskaffa fler pocketböcker. I'VE GONE MAD I KNOW D:
Har klarat hela helgen utan godis OCH cola. jag är så stolt över mig själv, känner redan hur kilona rasar av mig (nej, det är inte sant, men det skulle kunna vara!)
Nu ikväll är det Privileged, den nya serien på femman, som gäller, sen blir det väl ännu en timmes läsning innan Queen Sized börjar klockan nio, även den på femman.
Insåg just att det här är första gången jag sitter vid datorn på hela dagen, klockan är tjugo över sju och jag har inte suttit vid datorn alls idag. OMG (:
Nu är det slut på reklamen.

Puss!

Dead and gone

Hej. Jag vill också ha ett liv.
Sommarlov i över en vecka nu och vad har jag gjort? Inget.
Jag vill också festa och vara med roligt folk och ha kul.
Men nej.

cause there's you and me, and all other people.

nej nu ska här ske ändringar!
sa det till mamma idag. kändes inte som om hon stöttade mig. känns inte som om någon stöttar mig. eller jo, jag vet att ni gör det, men mina föräldrar..
en av kassörskorna på ica sa att jag har blivit smalare idag. typ. wtf? nej! det har jag inte (jag har bevis, det kallas våg, man står på den, och det kommer fram siffror som säger hur fet man är? ni vet vad jag snackar om? bra) och visst känns det rätt nice när folk säger att jag ser smalare ut, men när jag själv vet att jag inte gått ner i vikt (jag har gått upp..) så känns det som om de ljuger mig rakt upp i ansiktet..
Hursomhelst så är jag trött på att gå runt och vara (i alla fall känna mig) tjock och sa till mamma när vi var på ica. här följer samtalet, ytterst uppmuntrande..
jag: "vi ska sluta äta godis!"
mamma: "haha, vilka vi?"
j: "VI!"
m: "du och pappa eller?"
j: "nej.. du också"
m: "jaha.."
sen dog det ut och vi åkte hem och mamma lagade mat och pappa kommer hem och vi sätter oss och äter och mamma säger vad kassörskan hade sagt åt mig och pappa sa:
pappa: "har du blivit smal?!"
jag: "nej.."
pappa: "nej klart du inte har!"
min familj är så. uppmuntrande.
men som sagt, ska sluta käka godis, imorgon slängs alla oöppnade chipspåsar som ligger i skafferiet. och mamma får inte köpa något, inte ens cola. hejdå godis!

hissa/dissa.gilla/ogilla.whatever-lista!

mycket har hänt denna dag! .. eller inte !
vaknade, gjorde mig i ordning, jag och mamma åkte till gävle och polisen och fixade pass, fett läskig maskin. dom tog fingeravtryck. hon tyckte att jag hade fina årsringar. jag kände mig som ett träd.
vi gick på åhlens, söker efter hörlurar, hittade inga. gick till bokia och köpte pocketböcker, man fick ett bokmärke med, som ser ut som en flugsmälla, vilket jag torterade pappa med en del av kvällen.
åkte hem och ja, vad hände sen? inget.
är ju redigt avundsjuk på årets nior som åkt runt med traktor och släp hela dagen. något vi nittiotvåor aldrig fick uppleva tack vare de på ip som anordnade den drogfria tillställningen..
men idag känner jag mig väldans splittad vad gäller mitt humör.
därför tänkte jag göra en lista. så varsågod, sandras hissa/dissa-lista, onsdagen den tionde juni tjugohundranio.

Jag gillar:
  • Multivitaminjuice - kom igen, världens godaste juice, det måste ni ju erkänna allihop! eftersom jag hade tänkt vara duktig i år och inte dricka cola varje dag hela sommarlovet håller jag mig uppe om nätterna med hjälp av juice, kanske inte hjälper lika bra, men det är minst lika gott, och ett betydligt bättre alternativ.
  • Musik - vad skulle jag göra utan musik? hur skulle mina dagar se ut? sitta vid datorn utan att lyssna på något? nej det skulle vara alldeles för tyst.
  • Lotion - det luktar gott, man får len hud och det är alltid kul att smörja in sig med saker! .. (:
  • Macrofotografering - något jag går in för i sommar! än så länge i alla fall, jag har äntligen något som får mig att gå ut frivilligt.
  • Min säng - den är mjuk, den är min, den funkar jättebra att sova i, jag har inte gjort något annat i den, så mer information om vad den funkar till kan jag tyvärr inte ge er.
  • Sex - lider av extrem abstinens. jag är kåt som ett djur. varför säger man så? djur är väl inte särskilt kåta av  sig? jag menar, hundar juckar ju inte på folks ben för att de är kåta, det är ju bara dominansbeteende. och kaniner gör det ju för att det är deras natur att göra det. ofta. jag vill också göra det ofta..re.
  • Alla filmer som kommer ut nu - alla filmer som man aldrig hann se på bio när jag och elin hade våra bioperioder kommer ut nu! Benjamin Button, Revolutionary Road, Seven Pounds. Changeling och I Taket Lyser Stjärnorna rekommenderas dessutom starkt!
  • Böcker - älskar att läsa! dessutom har man något att göra de dagar det är dåligt väder. har ju köpt nya böcker nu, till en redan överfull bokhylla. måste göra om mitt rum!
  • Mitt sommarprojekt - jag ska göra om mitt rum. ska måla om väggar, förhoppningsvis lite nya möbler.. om jag får måla om själv för pappa vill säga, för han orkar inte göra något, och jag vill (måste) göra något, för jag hatar verkligen hur det här rummet ser ut just nu. Liksom. varför har jag blå väggar? jag tycker inte ens att blått är en speciellt fin färg. grönt är mycket finare. men mina väggar ska gå i svart/vitt, det funkar alltid.
Jag gillar inte:
  • Att dricka juice när man har borstat tänderna - varför går inte smakerna ihop? det är horibelt!
  • Trösklar - de är bara i vägen för ens tår när man inte orkar lyfta fötterna ordentligt! trösklar borde dö ut. och tobias persson, jag vet att de skiljer av rum, men att måla dit streck är en mycket bättre lösning.. !
  • Vädret än så länge - när kommer solen från en klarblå himmel? än så länge har det bara varit regn och grått. förutom nån dag, typ igår eller nåt, då var det blå himmel och sol, men det var kallt ute. och det blåste lite. det är inte kul att ligga och sola när det blåser ute! det ska vara outhärdligt, man ska känna hur skinnet kokar vafan.!
  • Spotify - fri musik i all ära, men reklam. reklam innehållande tomas di leva och caroline af uggla? jag säger nej. jag stampar min lilla fot i marken och säger NEJ! det går inte! man kan inte njuta av musik, när caroline af uggla hoppar in och säger "OJ HOPPSAN FÖRLÅT ATT JAG STÖR MEN I HELA MAJ HAR RÖDA KORSET EN KAMPANJ...!" maj slutade för tio dagar sedan. och spotify har dessutom fått mig att tappa all fantasi vad gäller musik, låter samma spellista gå om och om och om igen och letar aldrig ny musik. då var last.fm mycket bättre, men nu har det börjat kosta, så det går inte heller. innebär detta slutet för min musikalistiska allmänbildning?
  • Pengar - det är något jag inte har så mycket av.
  • Asociala personer på msn - jag hatar när alla har något bättre för sig och jag sitter här ensam på mitt rum, framför datorn, vaken hela natten bara för att jag kan.
  • Grey's Anatomy - hur tänkte de när de gjorde sista avsnittet egentligen? helt puckat avslut!
  • Att jag inte kan lyssna på kent längre - jag vet inte varför, men jag kan absolut inte lyssna på kent utan att deppa sönder nuförtiden. det går inte! jag älskar kent, har alla deras skivor (tack mamma för samlingsboxen jag fick i julklapp) vissa till och med i dubbel upplaga (boxversion och "riktig") och helt plötsligt kan jag inte lyssna på dem längre? hoppas det går över..
  • Glömde mina snoddar på elevhemmet - vissa av er vet att jag sen jag vet inte när har gått runt med två svarta snoddar på min (från mitt håll) högra arm. jag tog av dem när jag skulle tvätta golvet för att tillsyn klagade på att det inte var rent och tvingade ner mig och ida på alla fyra för att skura med trasor.. jag glömde dem på rummet. det känns jättetomt utan dem ):
  • Att jag lyckats dricka en liter juice på mindre än en timme - jag kommer bli jättekissnödig precis när jag lagt mig för att sova, jag lovar.
Nu kommer jag faktiskt inte på mer.
Jag ska rita. började på den igår.

puss!

eat it RAW.

jag har inget att göra.
det finns inget att göra här, jag blir så frustrerad!
jag måste göra om i mitt  rum känner jag. allt är så äckligt vanligt och jag vill ha något nytt!
mindre skrivbord, mer bokhyllor. mer plats!
men nej. jag fick en kamera istället, jag som inte ens önskade mig en ny kamera.
jag tycker om min kamera, visst skulle det vara kul med en bättre kamera, men.. ett nytt rum ligger nog ändå högre på listan..
på onsdag åker jag och mamma in till gävle. vi ska skaffa pass..!
och mamma har till och med kollat priser för flyg och allt till paris, jag blir ju helt till mig !
menmen, jag ska möblera om i mitt rum inom den närmaste framtiden, måste mäta massor och fråga pappa om jag får göra om här inne om jag gör det själv. jag. måla ett rum. själv. jag kan måla, jag har gjort det förr.
vill måla taket svart, men det får jag inte.
väggarna kommer iaf vara svarta och vita, och en tapetserad fondvägg i svart och vitt med nåt random mönster. har allt det här planerat ju!
men nu börjar 2½ men.!

puss!

see i'm all about them words

haha, de som är riktigt insatta borde ha insett vid det här laget att det här är det fjärde inlägget i rad där jag citerar jason mraz - you and i both som rubrik. HAHA. men ingen av er tänker på det utom jag, eftersom jag knarkar låtjäveln nuförtiden, vilket irriterar mig, fast ändå inte. MEN om jag fortsätter knarka den kommer jag tröttna på den och den är för bra för att tröttna på..!
Men nu ska ni slippa mitt eviga tjat om jason mraz. jag har bara blivit lite addicted, det går över snart jag lovar !

Sitter hemma i min säng nu. I Ockelbo.
Igår/inatt/idag har varit helt konstiga dagar.
Igår gick jag upp runt tio tror jag, åt frukost, orkade inte vänta på Matilda så jag började städa köket halv elva. Vet inte riktigt när hon kom, men vi blev klara runt två, men jag (pedant som jag kan vara) gick runt och putsade till det sista i en halvtimme till. På kvällen satt jag och ida i varsin soffa och tittade på eight below, jävligt bra film faktiskt. tillsyn kom och kollade köket, fick kalka om diskbänken en gång till, annars var det lugnt.
när filmen var slut kalkade vi av dusch och handfat och gick och la oss, låg dock och pratade i minst en halvtimme om allt möjligt. när ida väl somnat låg jag och stirrade upp i taket en hel evighet och sakta insåg jag att det var sista natten. sista natten i den sängen, i det rummet. det rummet, där jag tillbringat senaste året, och jag skulle bara åka därifrån och aldrig komma tillbaka. fatta allt som har hänt i det där rummet! jag har skrattat, gråtit, varit så jävla förbannad och så underbart glad i det där rummet. och jag skulle bara åka därifrån. det kändes lite sorgligt.
gick upp klockan tio, ida hade redan gått upp och sköljt av äckelmedlet i badrummet. åt frukost, kollade på teve. gick och slängde in gardiner och madrassöverdrag i tvättmaskinen, packade ihop det sista, rengjorde möbler, dammsög och svabbade golv. vi var klara runt två, tillsyn skulle inte komma förän tjugo över fem, vilket sög eftersom vi inte kunde göra nåt för att vi packat ner alla våra grejer.
mamma och pappa kom, vi packade in mina grejer, som knappt fick plats i bakluckan, ett år av mitt liv i en baklucka i en bil, helt sjukt!
tittade på teve i väntan på att tillsyn skulle komma. det var johanna (ni som lever på elevhem i uppsala vet vem jag menar, jag tycker inte om henne hon är.. jag vet inte. hon låtsas vara så.. ungdomlig? jag vet inte, men jag gillar henne bara inte) och hon hackade på att golvet var smutsigt så hon tvingade oss att tvätta golvet med disktrasor, vilket sög eftersom jag hade huvudvärk, var vrålhungrig och ville hem. och som om inte det räckte så fick jag putsa spegeln i badrummet också, men det gjorde inte så mycket, den är liten.
sen åkte vi hem.
hemhemhem.
nu ska jag vara här i tio veckor.
eller ja, förhoppningsvis blir det en vecka i ett hotellrum i paris, och såklart i husvagnen i jämtland, och ett rum i ett vitt hus i norge.
nästa vecka ska jag och madre fixa pass.
och nu ska jag sova; två dagars konstant städning är utmattande när man är ovan


hejdå rummet


something on the surface really makes me nervous

idag har varit funnehfunneh day!
hade ställt klockan på 11.15 av nån anledning, vaknade tio, låg och försökte somna om till klockan elva, då jag bestämde mig för att gå upp. Käkade flingor och mjölk, eftersom nån tjackat all min oboy nu, påsarna är till och med borta, och mitt smör gick tydligen ut förra veckan. gick och tvättade håret, packade lite. sminkade mig, drog på mig kläder, lyssnade på musik, sen drog jag till tåget.
nalle mötte vid perrongen i sthlm och sen gick vi och fikade och där satt vi i tre timmar och jag nötte på ordet "vad?!" jättemycket och skrattade massa (:
sen följde han mig till tåget hem och vi sa hejdåhejdå och sen kom jag till väsby där upptåget var inställt så jag var tvungen att vänta en halvtimme till. ):
sen kom jag till slut till uppsala, fick vänta typ en kvart på bussen eftersom jag precis missade den. satt på sängen ett tag och gjorde inte ett skit. började kolla igenom mina kollegieblock som jag haft i skolan och fick för mig att jag borde klistra in alla mina slarvkladdar i ett nytt block. så jag tog en hundring och drog ner på gränby, där bara ica och coop hade öppet eftersom klockan var kvart över nio. jag hittade varken lim eller tejp. antingen för att de har ett jävligt dåligt sortiment eller för att jag var för trött. hur som helst kom jag hem en halvtimme senare med body butter och wiener nougat istället. jag är så dålig!
men chokladen fick igång mig och jag satt och klippte ur allt ur blocken och samlade dem i ett kuvert tills vidare, och sen vek jag ihop alla mina kläder.
och nu ska jag sova. än en gång med jason mraz i mina öron. kerlekh. <3
puss!

well i'm almost finally, finally out of words

sitter i mitt rum på elevhemmet nu och har sommarlov. fast det känns inte riktigt. fast imorgon när ida går upp och jag kan ligga kvar utan att tänka "fan nu kommer jag inte hinna somna om omgomgomg jag ska upp om en halvtimme faanihelvetesjävlaskit", nej nu kan jag bara tänka "wut? upp? jag? naah.."
fast imorgon måste jag ändå ställa klockan för jag ska till fjollträsk och träffa nallebjöörn efter två år. Så jag måste hinna med 13.43-tåget från uppsala imorgon, vilket betyder att jag måste ta 13.17-bussen från tövädersgatan. så jag måste upp typ tolv. SUCK. nej jag skojade bara det är inte jobbigt alls, ska nog till och med gå upp tidigare så att jag kan packa lite grejer innan. fast det kommer jag ju inte göra, det vet alla redan.
Sitter och lyssnar på jason mraz, hans skiva "waiting for my rocket to come" med t ex you and i both är nog en av hans bästa. är ganska trött men vill ju inte sova, sommarlov ju, man ska vara vaken länge! men jag är alltid vaken länge i vanliga fall så det spelar nog ingen stor roll egentligen. ska kolla om det är nån rolig inne på msn, är det inte det så sover jag.
däckade på sängen direkt efter skolan idag, det gör jag alltid. med hubert runt mig (:
Borde köpa nya hörlurar till min ipod, tillfälliga tills jag orkar köpa skullcandylurar, men jag köpte en film istället när jag hade tillfälle. men den var värd det, så spela roll, men hörlurarna jag har nu skaver för jag har tuggat sönder dom. ja, jag vet att jag är konstig.
Ingen rolig inne på msn.
Och idag var sorglig.
Tobbe stack utan att säga hejdå? tackar.. ):
Jag och elin tog en fika lite snabbt (52 spänn för en femtedel av en stor varm choklad och en halv chokladboll, men den tog jag med mig, så den ligger i kylskåpet nu) och sen ett farväl på perrongen. sorgligt. det var jättesorgligt. men vi grät inte för vi är inte några jävla pussys!
sen glömde jag nästan min kasse på perrongen.
nu ska jag sova. jag och jason mraz. mhmm..!

puss!

cause you and i both

Imorgon är det avslutning, imorgon! fatta! imorgon har jag gått på GUC i nästan ett år, jag har bott i uppsala i nästan ett år! och allt jag hunnit gå igenom och allt jag har upplevt och alla sätt jag förändrats på! allt på nästan ett år. tiden har gått så fort och jag är förundrad att det blivit så underbart bra. att jag hittade elin. och tobbe, min lilla nassebög (oh du kommer slå mig för det där men jag bryr mig inte, luv ya).
Jag kommer verkligen sakna uppsala under sommarlovet, ni får höra av er om ni vill hitta på nåt nån dag!
mitt liv vändes upp och ner när jag flyttade och jag kan verkligen säga att jag landade på rätt sida den här gången. alla nya människor jag träffat. ni är underbara. <3

men nu ska jag och elin sova, sista natten i väsby innan jag flyttar..
puss!


i am not prepared to be strong

Jag ljög när jag sa att jag var arg på honom, att jag hatade honom.
den senaste veckan har jag insett det.
jag tog bort kontaktblockeringen på honom på msn idag och han frågade varför jag tagit bort honom som vän på bdb och jag kunde inte svara. vad skulle jag säga? "förlåt, jag hatar dig?" det hade varit lögn. "asså hoppsan jag råkade!" nej. *bölaböla* "förlåååthh" *hulkhulk* "jag vill ha tillbaka dig uuuhuuhuhuhuh" sanningen, men jag vill inte säga det till honom. jag vill inte säga det till honom för jag vill inte erkänna det för mig själv. jag vill inte säga att jag saknar honom, för han saknar inte mig. jag vill inte inse en gång till att jag vill ha honom, för jag vill leva mitt liv nu. och det kommer inte gå om jag ska fortsätta att inse gång på gång att det är han jag vill ha, så det är lika bra att intala mig själv att jag hatar honom, eller?
jag hatar de kvällar jag mår såhär.

sommarlov om tre dagar, träffa nalle på torsdag, helt otroligt, efter två år!
storstädning av våningens kök på fredag med matildaaah, och storstädning av mitt rum med ida på lördag, och då flyttar jag dessutom hem

RSS 2.0