it's my turn now

Första dagen på sommarjobb á la Rönnåsstugan.
Får skjuts av skrattsigrid (funderar dock på att döpa henne till cigarettsigrid istället, då hennes bil är en levande cigg, eftersom hon röker utan att veva ner någon ruta alls) alla dagar, både dit och hem. Hon har ockelbos grönaste bil.
När vi kommer fram står SR's sändarskåpbil där, och nån kille sitter på verandan med laptop och allt. Lite läskigt. Dock var han inte ute efter att intervjua oss, så han var en stor besvikelse! Men han kom i alla fall in och köpte kaffe av oss, och gav oss fem kronor i dricks eftersom det var våran första dag. Det var snällt av honom.
Vi gjorde iordning allt; rörde ihop våffelsmet, bryggde kaffe, dukade fram koppar och annat, la fram kakor och bullar, vispade grädde. Det gick finfint. Vi blev lite sura på de som kom dit, spanade utsikten, tittade in genom dörren och sen åkte utan att köpa något. Till slut kom det en familj med papegoja (ja, seriöst, en papegoja) och köpte våfflor och kaffe. Efter det kom inte en enda kund. Och sigrid åkte. Det blev tyst. Och tråkigt. Vi gjorde ingenting i tre timmar. Eller jo, visst gjorde vi nåt! Vi petade på en skalbagge med en pinne, men den spelade död så den var inte särskilt rolig. Vi gräddade en varsin våffla, och åt. Och helt plötsligt hörde vi en björn någonstans utanför, varpå vi gick ut på verandan och jag gick och kollade men såg ingen nalle. Precis när jag kommit upp på verandan skiftade vädret från solsken till spöregn, så vi satt och tittade på regnet en stund. Och så fortsatte vädret att växla och vi fortsatte titta på det. Åkte hem klockan fem.

Nu sitter jag hemma och äter vindruvor och lyssnar på musik och vill iväg på festival.
Och just det! Ska få ny laptop istället för kamera om jag plockar undan alla kläder på golvet i mitt rum innan fredag :)
Kanske dags att börja redan nu för att få pluspoäng, haha.

puss!

Kommentarer
Postat av: Marja

Jaaa :') Näst efter Björn Gustavsson!

2009-06-22 @ 21:13:07
URL: http://marjaskrypin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0