Caution! with Bounce

okej. jag ska försöka förklara med ord hur underbar showen var. ni som sett den (vilket jag antar att ingen har, förutom elin, men hon var med mig, duh) förstår hur svårt det är!
var där i god tid. gick dock inte att bestämma vad som var "bra platser" då man flyttade sig runt ytan hela tiden, men vi lyckades få bra platser till de flesta numren, stod längst fram vid alla scener utom vid sista, och när de dansade ovanför våra huvuden hade alla bra platser (:
hursomhelst började det med en film på över en halvtimme som var lite. tråkig och överflödig. när filmen var slut, spelade de upp lite regler och något så riktigt seriöst annorlunda så det var inte sant. Mobilerna skulle vara på. Man skulle ställa alarmet på 20.57, man hade 30 sek på sig. när man var klar med det, skulle man sykronisera sin klocka med deras, så man hade ännu en halvminut på sig att leta reda på inställningarna för klockan och sen ställa klockan på 20.08 och trycka på spara när deras klocka slog 20.08. när det väl var över blev det svart. spridda skrik började höras och helt plötsligt ser man svartklädda människor med huva röra sig stilla genom publiken med masker. helt plötsligt kommer en gigantisk spindel och sveper genom publiken, som delade sig i ren skräck och överraskning.
till slut börjar det på riktigt. en studsmatta och en vägg. dansar över väggen med hjälp av utskjutande delar som rör sig. och till slut börjar de springa på väggen med hjälp av studsmattan.
utspridda dansnummer och helt plötsligt dras skynket ner som de visade filmen på. och visar en scen. på scenen står utplacerade dansare, iklädda kravallpoliskläder. gör ett poppinginfluerat nummer innan det blir svart. man hör hundskall och två kravallpoliser med schäfrar med munkorg kommer ut. hundarna skäller så dreglet stänker och bakom dem står ytterligare kravallpoliser med sköldar. plötsligt börjar scenen röra sig framåt, mot publiken, som blir tvungna att backa, det gav en jävla klaustrofobikänsla, men det var så jävla coolt.! när scenen väl stannade stod alla placerade så man kunde se scenen de hade placerat över publiken där de dansade ett nummer med modern dans.
efter det var det några andra nummer som jag inte orkar förklara. men tillslut ringde allas alarm samtidigt. och de pratade om att ibland kändes det som om tiden var knapp. det var. stort.
och sen dansade de på små plattformar runt om i publiken runt sandstrålar som föll från taket. vi stod alldeles nedanför och man fick sand i ögonen >:
tillslut nådde showen sitt slut.
och de på scenen pekade mot andra sidan lokalen.-
jag och elin kollade.
vi såg.
SKUM. från taket.
vi sprang
och vi trängdes.
och vi blev skummiga.
och vi dansade.
och det var bäst.
bäst på länge.
den här dagen har varit riktigt bra!
imorgon (eller senare idag för att vara exakt) åker jag hem till mamma och säger grattis på mors dag och babblar om bounce och myser och äter mammamat.

puss!

going under.

yah. hej. 
failhumör. failfailfaildepression.
hejdå.

fuck you. fuck you very, very much.

egentligen har jag inget att skriva om egentligen. känns bara som om jag vill skriva nåt just nu.
jag är extremt jättetrött och börjar få huvudvärk, kan vara för att det är så varmt i mitt rum. kan inte öppna fönstret för alla myggor.. :(
håller på att föra över lite musik från stationära till externa hårddisken. tar en jävla tid och jag blir stressad av det. inte konstigt att jag måste käka piller.
jag vill sova. men jag har tvångstankar om musiken, för jag måste koppla in externa i laptopen och föra över musik till ipoden också, och det känns jätteansträngande nu när jag tänker på det.
3 minuter kvar. att tre simpla minuter ska ta sån tid?
jag har inte hört från honom på över en vecka.
jag var bara tvungen att påpeka det. det känns inte speciellt roligt, men han får väl vara ett väldigt kort kapitel i mitt liv. jag orkar inte vänta på honom, jag vill vidare!
mina händer stinker gräslök fortfarande sen jag hittade det i mitt land förr idag. elin ringde och berättade att en tjej har blivit knivhuggen och de hittade henne vid våran busshållsplats. inte heller speciellt roligt. vi åker från en annan busshållsplats i fortsättningen. inte så lång tid kvar dock..
såg en andunge på gräsmattan helt plötsligt, den sprang runt och såg vilse ut och helt plötsligt kom det en skata och sen var andungen borta. det var lite sorgligt. för sen kom andmamman och resten av ungarna (runt 13-14 stycken, söta som få) och letade efter den. det var sorgligt. sen hittade jag gräslök och andmamman och sökandet efter den mördade ungen försvann hur mitt huvud med ett *poff*
nu är överföringen klar. nu ska jag bara fixa med ipoden så får jag sova sen. upp sju-halv åtta imorgon, åker till uppsala halv nio. framme tio i tio. kommer i tid till skolan. wonderful.

puss!

look inside your tiny mind

pratade med agnes om ganska mycket igår kväll. och nu vill jag bara vrida tillbaka tiden två år. jag fattar inte hur jag bara kunde låta det gå förbi. jag skulle göra saker så mycket bättre om jag kunde göra om dem. och jag har börjat ångra att jag inte följde mitt jävla hjärta istället för mina dumma tankar.
jag ska träffa nalle snart har jag bestämt.

here we are here we are woah here we go.

idag tänkte jag vara filosofisk. men nu när jag började skriva kom jag inte på nåt filosofiskt och klurigt att prata om.
i mitt huvud snurrar typ det här just nu:

  • ZZ Top - Tush. det är en bra låt. det är nog en av de bästa låtarna jag vet. zz top överhuvudtaget är ett jävligt bra band, och erkänn att de inte skulle vara desamma utan skäggen!
  • att vi har riktigt golv i förtältet i år är riktigt bekvämt, för jag sitter på det nu och jag har inte ont i rumpan alls! förut hade vi bara en presenning över marken, och då var det stenigt. nu har vi golv. utan sten. det är soft.
  • det är bra väder. jag tycker om solen. jag vill bada, men det är kallt i vattnet och jag pallar inte förkylning. det blåser dock ute, så det är ganska kyligt ändå. men det är jättevarmt i förtältet, det är det alltid.
  • på tal om värme i förtältet. jag tål inte tältvärme. instängt och kvavt. nej jag har aldrig klarat av sån värme särskilt bra. får panik, känns klaustrofobiskt på nåt sätt, inte roligt, så när det är varmt ute sitter jag antingen inne i husvagnen med ett fönster öppet eller utomhus, fast jag tycker inte om att sitta i solen om jag inte gör det för att sola. jag är nog ganska obekväm med ganska mycket.
  • since you've been gone med rainbow är betydligt bättre i den där reklamen. med han som sjunger i duschen. med skägg och långt hår. skulle inte han kunna spela in hela låten och släppa en singel eller nåt? jag skulle inte banga på att köpa den!
  • jag är supersugen på winegum. men dom ligger inne i husvagnen och jag orkar inte resa mig upp. dessutom är det bara äckliga kvar, det är bara dom röda och svarta som egentligen är goda. de andra äter man bara när det är absolut nödfall.
  • nu såg jag mamma. hon gick in i husvagnen med en kastrull. det var antagligen potatis i den. för vi ska äta grillade kotletter och kokt pära idag. det tycker jag är gott. fast jag tycker det är godare med grillade kotletter och gurka, det är en speciell kombination, den äger.
  • jag vill också kunna spela trummor.
  • jag har hämtat winegum nu. jag hittade en svart. jag är nöjd.
  • jag kommer aldrig kunna sluta med den här punktlistan den är alldeles för rolig ! och jag tänker på alldeles för mycket för att kunna sluta skriva vad jag tänker på :D
  • .. i'm still standing for hope and gloryy..
  • jag har fått låten på hjärnan. jag får alltid den låten på hjärnan och ändå fortsätter jag lyssna på den det är helt otroligt. hur får man bort låtar från hjärnan, är det någon som har ett bra tips?
  • mummah, nu gick mamma ut med köttet till pappa. doften av grillkrydda. jag älskar grillkrydda, jag skulle kunna äta grillkrydda direkt ur grillkryddsburken. heter det burk förresten? ja. inte tub, inte ask, inte flaska. burk.
  • karpe diem äger alla andra norska hiphopare. inte för att jag har hört några andra förutom klovner i kamp, men dom är inte särskilt bra. nej det ska vara karpe diem och deras regnvaer och vestkantsvartinga
  • nu börjar jag få ont i rumpan. trägolv är inte heller så bekvämt att sitta på. men jag tänker inte resa på mig det är ansträngande och jag har ont i knät.!
  • nu börjar mina tankar ta slut. eller ja dom är fortfarande ganska bra. pappa har stavat fel på husvagnsgolv på en låda och jag irriterar mig på viruslänkarna som folk på msn skickar när dom loggar in och ut.
  • jag har fortfarande inte ångrat att jag slängde ut honom ur mitt liv.
  • nu blockade jag honom på msn också för det kom jag på att jag inte hade gjort.
  • thomas tror nog att jag är världens konstigaste person eftersom jag sa att jag gick runt med en bordsskiva. men jag gjorde ju det.
  • jag vill sjunga. men jag vet inte vad jag vill sjunga så jag har problem.
  • paolo nutini - alloway grove duger fint för stunden.
  • mamma satte en pall bredvid mig nu. fast nu tog hon bort den. jag sitter alldeles bredvid ingången till husvagnen det var därför hon ställde dit pallen. men den åkte ner mellan husvagnen och golvet så hon tog bort den. jag antydde dessutom att pallen inte behövs eftersom avståndet mellan vagn och golv är två decimeter och en pall är i det läget helt onödig.
  • nu skrev jag så mycket att jag glömde sjunga. startade om låten.
  • nu kom agnes med mina badkläder också!
  • nu sitter hon bredvid mig och myser med hunden
men nu ska jag sluta skriva och vara social med den där som sitter på min vänstra sida och läser allt jag skriver. hon antydde att jag stavade fel alldeles nyss också för jag skrev skrever. men det var för att jag tittade vad mamma gjorde och skrev samtidigt.  hah.!

puss!

the end of heartache

nu. NU JÄVLAR. jag är så arg, så ledsen, så.. GAH. jag vill bara skrika ut all jävla skit nu. vill bara slå ner nån och sparka och sparka och sparka och aldrig sluta !
du fattar inte hur jävla mycket du har sårat mig! du fattar inte hur jävla mycket jag har saknat dig, velat träffa dig igen, se dig igen, ha dig igen. du har fan bara lekt med mig! jag var nån jävla leksak, eller hur? så jävla arg jag är nu!
jag har velat känna dig mot mig så länge. nu vill jag bara slå dig så du blöder, så du inte har något jävla ansikte kvar.
nu är det du som åker ut ur mitt liv SÅ JÄVLA FORT. och du kommer inte ens bry dig, det är det som är så jävla komiskt. du har aldrig brytt dig, eller hur?! shit, jag fattar inte hur jag kunde tro att du brydde dig om mig! jag är så jävla lättlurad, fyfaan vad jag hatar mig själv för att jag fått mig själv att må såhär dåligt över DIG!
JAG HATAR DIG! jag kan faktiskt säga det och mena det! jag har aldrig sagt något sånt och menat det förut, men jag hatar verkligen dig! du är så jävla falsk och jag är så arg, ledsen, sur, förbannad som trodde att det skulle funka! jag fattar inte hur du bara kunde.. hur du bara kunde dra sådär. hur du kunde släppa kontakten utan att ge mig en vettig jävla anledning!
men nu försvinner du. för alltid den här gången.

this is radio nowhere

lovely day it sure is.
regnregnregn!
efter lagom mycket krångel med en dvdspelare som inte pallade trycket att läsa av innehållet på min externa så fick jag äntligen igång iron man. helt underbar film! världens bästa musik, världens bästa humor. that's it!
fem minuter senare kom agnes.
mys framför teven och sen surf på världens segaste internet
sen lämnade hon mig för lite mat? det tyckte jag var lite lågt.
men jag klarar mig, i really do!
nu sitter jag och leker "önska låten" med min käre far som upptäckt hur roligt spotify är.
alfie står på i bakgrunden, ganska bra film.
nu äre hellacopters som gäller.
oh justdet, la in en "iiihk följ min fking blogg med bloglovin ffs annars stryper jag er"-knapp där till höger! ser den? där, till höger, precis där! använd den flitigt.

puss!


och jag var 17 år.

fatta att jag har existerat i 17 år och nästan 2 månader. det är. svårt att ta in egentligen. vad har jag gjort med mitt liv hittills? tiden har gått fort och kommer den gå lika fort hela tiden kommer jag inte hinna med känns det som. att göra något av mitt liv, att lyckas, inte konstigt att jag känner mig stressad. men jag vill inte sluta i kassan på ica i ockelbo, jag vill inte vara kvar där i hela mitt liv. än så länge har jag tagit mig en och en halv timme från mitt gamla liv, men jag vet att jag måste längre bort för att säkra min framtid. göteborg efter gymnasiet, eller längre bort? staterna? kommer jag våga ta ett så stort steg att resa till en annan kontinent? det återstår att se, jag har två år på mig att samla mod. som sagt. inte konstigt att jag känner mig stressad. jag skapar ett liv här, och det ska inte vara ett liv som jag kan ta med ett axelryck och säga "det duger" åt. det ska vara perfekt.

Nu håller jag på att fixa lite musik på ipoden, fick abstinens och laddade ner lite i ren protest, mamma är nojig och pappa behöver inte veta. så nu har jag lite green day, lite karpe diem, lite kings of leon.
och jag har lagt över veronica maggios 17 år på ipoden, för jag kom ihåg att lunkan ville ha den för nån vecka sen. så nu kan du säga det till han elin, om han inte redan fixat den! (:
om tjugofem minuter måste jag ha packat klart allt, för sen drar jag till frissan och klipper till håret litegrann, och efter det kommer mina kära föräldrar och hämtar mig och sen åker vi direkt till kvarnsjö och min agneshest <3
så nu måste jag sluta skriva, så att jag kan bränna skiva och fixa över lite mer musik på ipod och hårddisk och stänga av dator och packa ner den och kanske till och med klä på mig.

puss!

21st Century Breakdown

godmorgon kära vänner! jag hoppas att dagen varit bra än så länge och jag hatar er alla som inte vaknat än :)
jag har hunnit ha nationella prov i matte, del 2. det gick nog bra tror jag, får väl se.
mår dock inte superbra, magont och början på en jobbig huvudvärk. åker antagligen hem till ockelbo redan ikväll och dissar fotolektionen imorgon, orkar verkligen inte. har sån sjuk hemlängtan dessutom, min säng, min familj, mitt hus, ja jag har gått igenom allt det där förut så jag ska inte låta er lida igenom ännu en uppradning av saker jag ser som mina. 
hursomhelst så drar jag hem till mami och papi (som kom hem från spanien inatt) och njuter av att vara hemma och sover och sjukar mig och imorgonkväll är det kvarnsjö som gäller.
hörde förresten att nån hotat att bomba perslunda och sen gömt sig i källaren på uret? 
ahyeah, varför händer allt konstigt när jag slutat? det är ju för jävligt !

however much you use me baby come on use me more

idag på tåget mot uppsala satt jag mittemot en läskig gubbe.
hans huvud var format som en glödlampa och när han gäspade blev hans mun typ rektangulär och jag kunde verkligen inte sluta stirra.! det var hemskt.

Utgifter, utgifter, utgifter. nada inkomst utom studiebidraget. och det dras in under sommarlovet dessutom.
grönan för 450 spänn och bounce 275, över 700 spänn. som jag knappt ens har efter att jag fått studiebidraget.
känner mig ju verkligen pepp inför sommarlovet nu, kommer inte kunna göra något alls.. .

är fetingtrött, vaknade tjugo över fem och snoozade fram till tjugo i sex, gick upp, åt liten frukost, kom faktiskt ihåg att ta mina stresspillerRh som jag tydligen måste äta för att inte gå in i väggen, japp folks, så stressad är jag nowadays, det trodde ni inte om mig! :D hursomhelst, känns som om vi kom in på ett sidospår där en stund, men efter min förtäring av föda väckte jag mamma eftersom jag tyckte att två grader var för kallt för att jag skulle orka ta mig ut och till stationen på egen hand. sen gick jag ut med hunden en stund och därefter skjutsade min trötta, men hängivna mor mig till stationen och jag hoppade på tåget och hamnade mittemot den ovannämnda läskiga snubben med glödlampehuvudet.

huhu, nu orkar jag inte skriva mer ! (:

puss!

Coming home again

bestämde mig för att åka till ockelbo över natten, kände att det var dags för lite lantluft och mammamat och min säng, min hund, mina katter, mitt hem. åh kärlek på det <3 dock minus att jag måste upp klockan sex imorgon och komma en kvart försent till första lektionen. men sven-magnus överlever nog utan mig den där första kvarten (:

helbra kväll igår. tack folket. !
dock har jag bara en enda fråga nu
är det bara jag, eller blir killar typ helt anti dagen efter att man haft sex med dem första gången?
det är inte första gången det hänt och jag satt och funderade lite över det när jag satt på tåget hem och kom fram till några egna teorier (och som elin vet är mina teorier helt från vettet så skratta inte!)
1. när han väl vaknar ser han henne naken hela tiden och tycker då att stämningen är lite lätt obehaglig och vet inte om han borde be henne ta på sig kläder eller om han faktiskt bara ser i syne.
2. han har fullt upp med att jämföra henne med alla andra tjejer han varit med.
3. han går igenom alla tjejer han har tillgång till och överväger om hon är värd allt detta eller om han ska ta någon av de mer lättillgängliga.
4. han insåg den natten att hon är en man.

jag kommer antagligen fortsätta tänka på det här för jag har insett att det var ett roligt ämne att komma på teorier till. jag tycker om teorier. absolut mina teorier. för de är otroligt bra. och logiska. absolut logiska.

nu ska jag se klart på parlamentet, och efter det ska jag behöva välja mellan söndagsparty och deja vu. för den verkar bra. och söndagspartygästerna var inga höjdare. så jag hoppas filmen är värd den här uppoffringen.

puss!

got a bullet with a name on it.

sitter i biblioteket och har engelska nu.
kommer dra tidigare. oh jag är så dålig, har lyckats hålla mig från att skolka HELA skolåret, tills nu typ. haha. failuure.
jag och elin ska besöka new yorker och carlings, i jakt på underkläder och ny skinnjacka till mig, i sooo crave one right now.
efter det blir det färd till väsby och ett snabbt besök hos boxx efter eventuella skräckfilmer inför morgondagen, då det blir filmkväll för fyra hos elin. tummen upp för det.!
alfonz
well, resten av dagen kommer väl bli ganska slapp antar jag, känns så. vi skulle egentligen städa lägenheten i väsby, men det blir antagligen imorgon istället för vi behöver nog en kväll att göra ingenting alls på . 
men nu ska vi dra. underkläder here i come! 

puss!

cause i'm T.N.T ~

mmhm säger jag bara, dagen börjar fiinfint!
råkar kliva på en av våra tågasiater till att börja med, en av de snygga dessutom.
ser två snyggingar på tåget, inte helt fel det heller.
men sen. höjdpunkten som fan. ingen annan än krille rahlenfeldt (http://rahlenfeldt.blogg.se/)  på stationen i uppsala!
dagen känns lovande indeed. 
dessutom ska jag och min kära elin dra till new yorker för jag känner ett behov av att införskaffa nya underkläder. i'm an addict, förlåt. men så äre! ):
nu har vi idrott, det är därför jag sitter vid datorn, jag och elin lyckades försova oss och glömma idrottskläder.
sen är det svenska som gäller, har ingen aning om vad som händer där, våran kära lärare farbror buske kan vara ganska förutsägbar. dessutom hatar han mig. ):
nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra, sitta här tills det blir lunch antagligen, men vi kommer säkert tröttna snart och gå nånstans, eller bara. sitta kvar. jag vet inte!
jag vet en sak i alla fall; jag är hungrig.

puss!

don't stop me now.

ohja. första delen i nationella i matte A är avklarad, nästa del på tisdag. känns pretteh goood, yah. känns som det skulle kunna bli en bra dag.
städningen igår gick finfint när vi väl kom igång med det, trots att elin försökte städa på golvet, sittandes i sängen, och jag cruisade runt på en skrivbordsstol och plockade skräp. men vi är bra, så rummet är så gott som skinande rent nu!
när vi väl städat klart åkte vi till väsby och tittade på desperate housewives, åt glass och läste, inte allt på samma gång men det var en sammanfattning. faktiskt. 

idag kommer min kära mor och maria till uppsala och hälsar på (: 
jag och elin ska ta med dem till espresso house och fika, och sen blir det shopping på stan, håll tummarna på att mamma är på humör att skämma bort mig, försöker spara mina egna pengar så gott jag kan så jag har nåt att leva på i sommar eftersom mitt sommarjobb bara kommer ge mig 3000 kronor. woh..!
nej, nu ska jag dra härifrån; sitter i byrån och segar, börjar inte förän tolv, men har jag tur får jag vara med på elins lektion så länge, eller så börjar de också efter lunch så då kan vi knata runt och göra ingenting tills. ja. tolv nångång. 

puss!

computer says noo.

helt roligt. klockan är tio i fyra, vi har engelska. hela dagen har varit huvudvärk. det suger!
har spenderat ungefär en halvtimme under ett bord och haft elins ryggsäck som kudde, bara för att jag inte orkar sitta framför en dator med ett huvud som snart kan explodera. 
vill bara sätt mig i värsta kuddhörnan nu, ha en enda lampa tänd och läsa min bok, eller bara sova.
men nejnej, efter skolan måste jag och elin åka till elevhemmet och städa mitt rum eftersom mamma kommer på besök imorgon och jag har lovat i flera månader att jag ska städa men det har aldrig hänt. (:
sen drar vi till väsby och taggar inför nationella prov i matte, helt lovely!
dessutom är jag retard för huvudvärkstabletter funkar aldrig på mig. aldrig i say.
nu ska jag åter igen krypa ner under bordet och tycka synd om mig själv.

puss!


this is all.

okej. jag. kan inte hålla i pengar särskilt bra. och jag kan aldrig använda mina pengar till saker som jag behöver. jag älskar att köpa onödiga saker..!
gick till gränby idag för att införskaffa saker jag behövde. hade en hundralapp som jag fick av min käre far innan jag lämnade honom imorse, och jag tog ut 300 kronor från mitt konto, som jag får tillbaka av mamma för att hon glömde ge mig matpengar. så där var jag. på gränby. med 400 kronor. jag gick till coop och köpte en liter mjölk och lite bröd till frukost. sen gick jag till akademibokhandeln och pröjsade 339 spänn för en bok. helt onödigt, jag vet. jag älskar den. (:
den heter Det här är allt - Cordelia Kenns kuddbok, av Aidan Chambers och den innehåller 843 underbara inbundna sidor.
för folk som inte riktigt fattar hur bra den här boken är (och det kan jag säga redan efter 20 sidor, så lita på mig) så tänkte jag dra handlingen och ett exempel, bara för att jag är så bra.
Såhär står det på baksidan:
19-åriga Cordelia väntar barn och i sin "kuddbok" efter japansk modell berättar hon om sina tonår. Stort och smått blandas i denna alltomfattande, spännande och märkvärdiga roman: kärlek, sex, poesi, träd, musik och vänskap.
Det är ett ärligt och utmanande självporträtt av en både vanlig och ovanlig ung kvinna vars stora passion är att skriva. Honberättar om sin kärlek till Will, den kille hon först har sex med, om en relation med en äldre, gift man, om en fruktansvärd upplevelse med en ung man som är besatt av henne och om vänskapen med läraren ms Martin - allt på ett sätt som inte lämnar någon läsare oberörd.


Och ett utdrag ur boken som jag just läste, innan jag bestämde mig för att sova eftersom jag varit vaken i lite mer än 16 timmar nu. Hursomhelst, hon visar ett uttdrag ur en anteckningsbok där hon skrev när hon först tog kontakt med Will Blacklin, och sedan kommenterar det efteråt:
O jisses! Han har redan svarat!
ok ck. bestäm dag tid plats. ses. will b
Det är ett JA! Det är inte sant!!!
will b, will b, vill b dig bli min!
säg: ja, jag vill - för jag Will!!!

Som du märker så var jag inte någon stor poet på den tiden, det enda jag var bra på var att använda utropstecken.


Den här boken verkar lovande, vill inte sluta läsa den egentligen, den var värd pengarna, helt klart.
men jag måste verkligen sova och huvudvärken börjar ge sig tillkänna.
godnatt med er.

puss!

(numb) i'm as happy as can be

sitter i min säng och ska sova snart, ska upp klockan sex imorgon. blev kvar i ockelbo nu ikväll så får bli tåg till uppsala imorgonbitti, namnam säger jag !
hursomhelst kommer tåget till uppsala 8.24 så jag kommer kanske ungefär en kvart försent till multimedian, förlåååt sven-magnus för att jag missar den viktigaste stunden på morgonen då du lär oss allt du vet genom att låta oss göra ingenting, förlåt, verkligen! ):
undrar om elin kommer läsa det här innan jag kommer dit.. isåfall:
HEJ ELIN GODMORGONGODMORGONGODMORGON HOPPAS DU HAR PAXAT PLATS ÅT MIG, JAG KOMMER SNART JAG LOVAR, PUSSPUSSÄLSKARDIGJÄTTEMYCKET!!! :D <33

ahah (: nu ska jag sussa, för klockan är mycket och jag ska upp om sju och en halv timme, godnatt med er!
puss!

and i am the one, the one who's in trouble

söndag. vaknade för en och en halv timme sen, sitter i spelstolen och lyssnar på exies, men pappa åkte just och mamma är ute så jag ska väl snart knata ner till vardagsrummet och koppla ihop datorn med hemmabion, having a partheey i min ensamhet, går alltid hem. (:
jag (ja, JAG) har börjat använda armband. tycker om det, känns lite jag på nåt sätt. hittade det igår när jag rotade runt bland mina smycken, fick det av mamma i julklapp för några år sedan tror jag, det var när jag var extremt emo och hon tyckte att "det passade min stil", hon hade fel. hade hon velat ge mig nåt som passade min stil just då hade hon kunnat ge mig ett rakblad eller nåt. haha. men nu passar det mig, nu är det jag, och jag är det och det sitter på min vänstra arm och där ska det få fortsätta sitta tills jag tröttnar på det (:
idag åker jag till kära väsby och älskade elin som vanligt, och imorgon är det till att gå upp klockan sju och dra iväg till skolan, känns som om det kan bli en ganska soft dag, med galleriaevent och sen studiebesök till galleri london på fotolektionen, smarrigt..!
men nu har jag inte tålamod att sitta här och skriva.
puss!


mammas definition på emo?

party starter.

haha. yah, helt jättebra fest det där, riktig höjdare!
gäverängeskolans matsal, 30 pers runt långbord, ätandes äcklig potatisgratäng och ganska gott kött och sallad bestående av.. sallad och gurka (dom jävlarna hade tagit bort det godaste i mitten av alla gurkor så det var värdelöst), körsbärstomater och vindruvor. alla var lite lagom sociala ibland, skrattade vid de rätta tillfällena och blablabla, bara rent formalitet hela skiten, ett rum fullt av uppklädda personer som antagligen kände sig tvingade att vara där. haha.
menmen, efterätten (som dom segade med att ta fram vilket gjorde mig pissed off och jättetrött) dög ganska fint, kladdkaka jordgubbar grädde och choklad. AAH NOMnomnooooom sa jag och högg in sen skyllde jag och mamma på hunden och åkte hem (:
väl hemma ersatte jag klänningen med en av pappas t-shirts och satte mig och såg två avsnitt av 21 Jumpstreet, den rekommenderas förresten, den är från typ -87, starring Mr. Johnny Depp, ojoj  säger jag bara, men han är snyggare som sparrow . ehe.

nu väntar jag och pappa på att mamma ska komma hem från hundpromenad så vi kan kolla the baader meinhof complex, har varit sugen på att se den i evigheter nu, och kom äntligen för mig att hyra den när jag och mamma var på ica idag, där jag dessutom kände mig totalt utstirrad eftersom vi åkte dit direkt efter 80-årsfesten, och jag hade på mig kort klänning, och hade tio centimeter klack under mina hälar. tänk om alla ockelbobor tror att jag flyttade till uppsala, blev galen, och började ha såna kläder till vardags? D: ahwell, för er ockelbobor som läser, så är det inte sant. ni vet mycket väl att jag var galen innan jag flyttade.





satsade hårt på looken idag alltså. jag vet, jag är jättesöt!

Here kittie, kittie

klockan snart elva på morgonen, gick upp för ca en timme sen, vaknade upp och tänkte att eftersom jag går miste om än så länge okänt antal timmar efter klockan två är det lika bra att samla på sig några timmar jag ändå inte skulle utnyttja i vanliga fall. så nu sitter jag här och lyssnar på mötley crüe och sjunger med så gott jag kan, är nämligen förkyld så jag är lite hes.
borde städa mitt rum också, till och med jag har börjat tycka att det ser lite disturbing ut, men orka städa.. det känns alldeles för ansträngande och i've got my doing-absolutely-nothing-mood on.
vill göra om mitt rum nununuNU! men mina föräldrar orkar inte och säger att vi ska göra det i höst istället. men jag vill NU, tänk om jag inte vill i höst? tänk om jag bara vill NU? det går ju inte för sig, jag måste göra nåt åt det! kanske kan börja med att plocka ner skrivbordet när jag kommer hem från farmor, har ju ställt datorn i bokhyllan så jag kan sitta och softa i spelstolen istället, så jag har ju typ ingen nytta av skrivbordet längre, det står ju bara där och tar upp massa onödig golvyta som jag kan göra annat roligt med, som att typ, ha mer golvyta..!
men tapeten bakom skrivbordet är helt fuckad, eftersom jag spillde cola över hela skrivbordet för en evighet sen och missade att torka på tapeten, så den har massa rinnandecolafläckar på sig som jag antagligen inte får bort. så det är lite disgusting. jag orkar inte göra stor bokstav efter punkt längre, det är ansträngande.
nu ska jag gå ner till pappas dator och spela zoo tycoon 2 tror jag, mobba mig inte.

puss!

(bloglovin)

shut. your. goddamn. mouth.

hade förberett mig för en chillhelg, men icke sa nicke, kom på att farmor fyller 80 så det är födelsedagsfest klockan två imorgon, kul, två timmar efter att jag vaknat typ!
och jag lyckades hamna bredvid en pojke på ~5 år på tåget idag, och hans bror på typ ~8 satt mittemot, och bredvid honom satt deras mormor/farmor och hyssjade lite åt dom ibland och ignorerade de gånger de typ kastade saker på mig >:

hursomhelst har jag nu placerat mig i min efterlängtade spelstol hemma i ockelbo, kopplat in datorn och är omringad av musik. härligt. sparade pizzakanter från kvällens måltid (jaja, jag vet att jag är konstig) som jag kan käka om jag bestämmer mig för att vara vaken längre, och jag har en red bull redo att drickas på kortast möjliga tid. ska vara riktigt trött imorgon och sitta och gäspa och vara tråkig när vi firar farmor bara för att visa min protest. jag hade ju förberett mig på att inte göra nåt alls den här helgen! den här helgen skulle vara återhämtning och endast återhämtning, för den här veckan har verkligen sugit, speciellt onsdags, vill få tillbaka dom där timmarna, minut för minut, varje jävla sekund som inte finns kvar i mig..

ahwell, enough bloggande för en kväll det här, jag är inte på skrivhumör, kanske borde sova ändå, är jag pigg imorgon kanske jag inte är så anti mot allt, och då kanske helgen inte blir så fail ändå, jag får ju en andledning att använda klänningen jag hade på nyår imorgon, kan ju vara ett plus.

puss!

RSS 2.0